Teremíjász verseny a Sportcsarnokban


2011-01-15 15:44:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teremíjász verseny a Sportcsarnokban főképe
A pápai Delta Íjászegyesület szervezésében idén immár 12. alkalommal gyűltek össze városunkban az ország legjobb íjászai. 30 egyesület mintegy 120 versenyzője vett részt a mai megmérettetésen, ami remekül szolgálta a márciusi budapesti IFAA szervezet (International Field Archery Association) Európa-bajnokságára való felkészülést. Pápát közel 20 fős csapat képviselte, a mieink gyerek, ifjúsági és felnőtt kategóriában is éremesélyesek voltak.
- A mai versenynek különleges apropót ad a közelgő Európa-bajnokság - mondta Süle István, a Delta Íjászegyesület elnöke. A kontinensviadalra készülve - ahol hét versenyzővel képviseltetjük magunkat - némileg módosultak a szabályok, a célok 20 yardra (18,28 m) vannak, más a lőlap és más a forgási rendszer is. A pápai egyesület versenyzői reflex és csigás íjtípusban is érdekeltek, remélem, hogy olyan eredményeket érnek el, ami a hazai rendezésű EB-n bizakodásra ad okot.

A pápaiak eredményei ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!