Lombard Pápa: Vége a pihenőnek


2011-01-12 18:29:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Vége a pihenőnek  főképe
Ma késő délután Véber György vezetőedző és Kovács László kapusedző irányításával megkezdte a tavaszi folytatásra ráhangoló munkát a Monicomp Liga hetedik helyén álló Lombard Pápa alakulata. Az öltözőben a vezetőedző köszöntötte a csapat tagjait, majd a játékosok a stadion mögötti műfüves pályán elkezdték a felkészülést az előttük álló legközelebbi feladatra, a szegedi Borsodi teremtornára.
- Elkészült az alapozás programja, holnaptól már specifikusan a teremtornára edzünk - kezdte Véber György. Szegedről Erdélybe utazunk egy hétre, majd hazai környezetben folytatjuk a munkát. Idén kicsit más lesz a felkészülésünk, abban bízom, hogy az Újpest elleni kupavisszavágón egy friss, nagyon dinamikus, jó állapotban lévő pápai csapat fog kifutni a pályára. Futballspecifikusan készülünk, ami annyit jelent, hogy az erdélyi egy hét után úgy edzünk, ahogy a bajnokság közben, igyekszem olyan erőnlétbe hozni a csapatomat, amiben az itt tartózkodásom alatt még nem volt, de mindent a futballnak rendelünk alá.
David Abwo, Gahwagi Nebil, Jovánczai Zoltán és Mészáros Márk után úgy hírlik, Fűzfa Gergely és Germán Tamás is távozik, visszatért viszont kölcsönből Szabó Zsolt, emellett egy nigériai támadó próbajátéka is várható.
A Lombard Pápa január 15-én szombaton a Vasassal és a házigazda Szegeddel mérkőzik meg, a találkozókról még aznap a Magyar Televízió kettes csatornája 17:30-tól összefoglalót sugároz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!