NB III-as csapatunk elkezdte a felkészülést


2011-01-12 15:42:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


NB III-as csapatunk elkezdte a felkészülést főképe
Délelőtt konditermi edzésen vettek részt Nagy Mihály fiai, délután pedig már a labda is előkerült a Perutz stadion műfüves pályáján, ahol a vezetőedző átmozgató edzést vezényelt a kibővített keretnek. Nagy Mihály szerint a csapat többsége megfelelő kondicionális állapotban tért vissza a téli pihenőről.
- A sérülteknek és a betegeknek van némi lemaradása, de ez sem jelentős, általánosságban elmondható, hogy mindenki jó erőnlétben van. Ezzel a héttel együtt nyolc hetünk van a rajtig, a napi két edzésen kívül jövő héten a Haladás II-vel játszunk edzőmeccset. Délelőtt konditeremben vagyunk, délután taktikai jellegű edzések lesznek. Két hét múlva jönnek a speciális foglalkozások, emellett a tervek között 11 edzőmérkőzés szerepel.
A csapattal már együtt készül a Zalaegerszegtől szerződtetett Dóczi Krisztián, emellett még egy belső védővel tárgyalnak, valamint mezt húzott a 21 éves Babakar, a szenegáli labdarúgó a lengyel másodosztályból érkezett Pápára, sorsáról később döntenek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!