A szocialisták Grőber Attilát és Kövér Józsefet indítják a választáson


2011-01-11 13:36:16  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A szocialisták Grőber Attilát és Kövér Józsefet indítják a választáson főképe
Sajtótájékoztatón ismertette a tavaszi választással kapcsolatos személyi döntéseit a Magyar Szocialista Párt Pápai Alapszervezete. A szocialisták Grőber Attilát indítják polgármesterjelöltként, míg a 9. számú választókerület képviselői címéért a körzetben lakó Kövér József indul. Gőgös Zoltán szerint mindkét személy régóta bizonyít a helyi politikában és alkalmas a tisztség betöltésére. 

Grőber Attila megtiszteltetésnek érzi, hogy az MSZP pápai polgármesterjelöltje lehet. Mint mondta, példa értékű lehet a városért tett munkája, akár civilként, akár munkahelyi szinten, akár a közéleti szerepvállalásáról van szó. 

- Most már jobban látjuk, hogy a központi költségvetés által a családokra rótt növekvő terheket itt helyben kell megoldani úgy, hogy a már meglévő fejlesztéseket folytassuk. Az ajánlószelvények összegyűjtése és leadása után pedig bemutatjuk a programunkat elemenként - fogalmazott Grőber. A politikus hangsúlyozta, az előttük álló két hónap alatt pártállástól függetlenül kell harcolni azért, hogy az emberek újra részt vegyenek, vagy részesei legyenek a közéletnek, hiszen a választás eredménye közügy, közös ügy.

Kövér József több évtizede a 9. számú választókerület lakója. Listás képviselőként az elmúlt nyolc év során mindig figyelemmel kísérte a Kilián lakótelep környékét, különösen a sporttelep állapotát. 

- Két dolgot emelnék ki, amit sikerült elérnem az elmúlt nyolc évben: egy bankautomata telepítése a Kilián lakótelepre valamint a 9-es és a 10-es számú helyi járatú autóbuszok az általam benyújtott és megvalósított javaslat alapján közlekednek a Külső-Veszprémi úti körforgalomig, így összekötik a Kilián lakótelepet a Vajda Péter lakóteleppel, illetve a Tókerttel. 

Kövér József úgy érzi, hogy sikerült mind a lakossággal, mind az önkormányzat vezetőjével az elmúlt időszakban olyan kontaktust kialakítani, amely párttól független. 

- Természetesen a baloldaliságom tartom, de mindig az emberekkel való jó kapcsolatot, az emberek szolgálatát tartottam a legfontosabbnak - tette hozzá a képviselőjelölt.

A kopogtatócédulákat az ajánlószelvényekkel együtt 2011. január 17. és 20. között kapják meg a választópolgárok. Az időközi választáson jelöltet ajánlani 2011. február 4-én 16,00 óráig lehet a kitöltött ajánlószelvénynek a jelölt, illetve a jelölő szervezet képviselője részére történő átadásával. Így a következő feladat a szükséges ajánlások összegyűjtése lesz a jelölő pártok részéről.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!