Új edzőteremben a Koko-Gym KSE


2009-10-18 12:32:35  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Új edzőteremben a Koko-Gym KSE főképe
Szombat délután ünnepélyes keretek között avatták fel a Korpics Gábor Kick-Box Európa bajnok neve által fémjelzett Koko Gym új, minden igényt kielégítő edzőtermét. A thai boksz, kick boksz és box tréningek már 2008-ban megindultak, akkor azonban még bérelt teremben edzettek a versenyzők és hivatalosan az egyesület sem volt bejegyezve. Azóta ez megtörtént és magánszemélyek valamint a város segítségével sikerült saját helyre költözniük. A terem 75 m2 területű, míg a hozzá tartozó zuhanyzó és öltöző 25 m2-eres. Korpics külföldön szerzett tapasztalatait is igyekszik az edzéstervekbe beépíteni.

- A város négy évre biztosított számunkra egy termet, aminek felújítása nemrég fejeződött be – kezdte a visszaemlékezést Korpics Gábor. Nem tudok eléggé hálás lenni a város vezetőinek, különösen dr. Áldozó Tamás alpolgármester úrnak valamint azoknak a befektetőknek, akik anyagilag vagy munkájukkal hozzájárultak a terem kialakításához, remélem megfelelő munkát tudunk végezni. Próbáljuk a lehető legtöbb felszerelést beszerezni, hogy minél hatékonyabb és minél sokszínűbb edzésmunkát tudjunk végezni.

A Koko Gym hosszútávú tervei között szerepel nyári edzőtáborok szervezése és más egyesületekkel való együttműködés is.

- Jelenleg 20 fővel működik az egyesület, egy megkeresésnek köszönhetően Mosonmagyaróváron is elindult egy szakosztályunk, közel 25 fővel, ami kezdésnek nagyon bíztató. Időközben csatlakozott hozzánk Farkas Péter Győrből, az ő 15 tanítványával már azt gondolom kialakult egy olyan közel 50 fős társaság, akikre thai-boksz körökben is odafigyelnek majd.

A Koko Gym csapatához felnőttek mellett már gyerekek is csatlakozhatnak, a tervek szerint novemberben indul majd a gyerekedzés, amin 8-10 éves kor felett bárki részt vehet. További információ a 06-70/322-5443-as telefonszámon illetve a korpicsgabor@gmail.com e-mail címen kérhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!