Alakul a Lombard felkészülési programja


2011-01-10 14:22:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Alakul a Lombard felkészülési programja főképe
Január 15-én a szegedi teremtorna lesz a Lombard Pápa idei első komoly megmérettetése. A csapat január 12-én, szerdán 16 órakor találkozik a téli szünetet követően, majd a következő napokban Véber György három edzést vezényel az utazás előtt – erről Véber az nb1.hu-nak beszélt.
- Hét közepétől a szegedi teremtornára készülünk, igyekszünk a minél jobb taktikát illetve a minél jobb sorokat kialakítani. A teremtornát komolyan vesszük, a műfüves pályánkon igyekszünk olyan körülményeket kialakítani, amik majd Szegeden is várni fognak ránk. A tornáról Erdélybe utazunk, Csíkszereda mellett fogunk egy hetet edzőtáborozni, majd hazatérve napközis rendszerben készülünk heti két edzőmérkőzéssel. Nem akarom túljátszatni a fiúkat, éppen ezért szerdán és szombaton is két különböző gárda lép majd pályára.
A Lombard idei első nagypályás erőpróbája a február 16-ai Magyar Kupa visszavágó lesz a Szusza Ferenc Stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!