Az Erkel csapata a futsalbajnok


2011-01-07 17:20:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Erkel csapata a futsalbajnok főképe
A körzeti és a városi bajnokság első két helyezettje vehetett részt a mai városi – körzeti futsaldöntőn, ahol előbbi térséget Mezőlak és Nemesszalók, utóbbit az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és a Munkácsy Mihály Általános Iskola képviselte. A tét a jövő szombati, veszprémi finálén való részvétel volt. A csoportmeccsekből az Erkel jutott könnyebben a döntőbe, hiszen magabiztos játékkal, meggyőző, 7-0-s sikert aratott, míg a Munkácsy dolgát igencsak megnehezítették a mezőlakiak, mindössze egy gól döntött Oroszvári Péter csapatának javára. A 2x10 perces finálé – mint később kiderült - már a 10. másodpercben eldőlt, szinte a kezdésből előnybe került Horváth Imre csapata, amit meg is őriztek a lefújás pillanatáig. Ezzel a győzelemmel a fiatalok a veszprémi megmérettetésre készülhetnek, ahol ha a sorsolásnál Fortuna fogja a pápaiak kezét, szép sikereket érhetnek el.

Eredmények:
Mezőlak – Munkácsy 0-1
Erkel – Nemesszalók 7-0
Nemesszalók – Mezőlak 0-1
Erkel – Munkácsy 1-0

Végeredmény:
1. Erkel
2. Munkácsy
3. Mezőlak
4. Nemesszalók

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!