A Pannon Egyetem is toborozza a fiatalokat


2011-01-04 19:40:06  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Pannon Egyetem is toborozza a fiatalokat főképe
A veszprémi székhelyű Pannon Egyetem két hallgatója, egy munkatársa és egy doktorandusz hallgatója tartott ma délelőtt előadást az egyetemről a Petőfi Sándor Gimnázium végzős diákjainak.
- A Pannon Egyetem különböző karait (Gazdaságtudományi, Georgikon, Mérnöki, Modern Filológiai és Társadalomtudományi, valamint a Műszaki Kar) mutatjuk be pár mondatban az érdeklődőknek. Beszélünk a továbbtanulási folyamatokról, az új bolognai rendszerről, az alapképzésekről, és persze a mesterképzést sem hagyjuk majd ki. Szeretnénk a diákok figyelmét felhívni a Pannon Egyetem kínálatának rengeteg lehetőségre. Az intézménybe körülbelül 11000 hallgató jár, a székhely Veszprémben van, de ezen kívül még öt képzési helyen biztosítunk tanulási lehetőséget- ezek pedig Pápa, Székesfehérvár, Keszthely, Nagykanizsa és Kiskunfélegyháza. A hozzánk járó egyetemisták 41 alapszakon, 41 mesterszakon és 26 felsőfokú szakképzési szakon tanulhatnak.  Azért jöttünk ma ide, hogy a végzősöknek segítsük a személyiségükhöz, érdeklődési körükhöz legjobban illő kart kiválasztani- hangsúlyozta Klausz Melinda, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar marketing vezetője.
A tájékoztató végén szó esett még az egyetemi életről, a tanórák menetéről és a vizsgaidőszakról is.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!