18. Szent István Kupa


2009-10-17 16:59:32  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


18. Szent István Kupa főképe
A Pápa környéki körzetből Vaszar és Lovászpatona, az ajkai régióból Noszlop, városunkból pedig a rendező iskola mellett a Türr Gimnázium diákjai vettek részt a szombat délelőtti körmérkőzéses tornán. Viszonylag kevés gól esett a kupán, ami azzal magyarázható, hogy ezeknek a fiataloknak kevés játéklehetőség adódik valamint ezúttal azok is szóhoz jutottak, akik amúgy kevesebbszer léphetnek pályára. A játék kiegyenlített volt, a szerencsének és a tapasztalatnak nagy szerep jutott a végeredmények kialakulásakor.

A tornán 5. helyen az Ihász Gábor Általános Iskola végezett Vaszarról, őket a noszlopi csapat előzte meg. A dobogós helyekért nagy harc folyt, a harmadik hely végül Lovászpatonára került, míg a rendező Szent István Iskola a döntőben egy góllal alulmaradt a Türr Gimnáziummal szemben. A tornagyőztes csapat testnevelője, Németh András érthető módon elégedett volt a lefújást követően.

- Az előzetes várakozásokkal ellentétben sikeres volt a mai nap, ugyanis a mi iskolánkban nincs nagy hagyománya a teremfocinak. Az utolsó mérkőzésen szerencsés góllal jutottunk előnyhöz, amit meg is tudtunk tartani. A Szent István Iskola játszotta véleményem szerint a legszebb focit, Fortuna azonban ma mellettünk állt.

A kupán Papp Dávid érdemelte ki a gólkirályi címet 3 góllal, míg a rendező iskola legjobb játékosának Peszmeg Bálintot választották.

A tornát követően a Szent István Iskola és a Türr Gimnázium lány kosárlabdacsapatai mérték össze tudásukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!