Teke - Dolgos Gyula emlékverseny


2009-10-17 14:15:29  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Teke - Dolgos Gyula emlékverseny főképe
Szombaton délelőtt hatodik alkalommal rendezte meg a Bástya Sportegyesület kifejezetten mozgáskorlátozottak számára kiírt tekeversenyét. Az egyesület tagjai ezzel a versennyel emlékeznek meg 2003-ban elhunyt csapattársukról, aki maga is aktív tagja volt a közösségnek. Idén is színes volt a mezőny, a házigazdák mellett Szabadkáról, Ózdról, Győrből, Ausztriából és Veszprémből is érkeztek mozgássérült versenyzők, hogy elhódíthassák a vándorserleget. Kovács Józsefné 2002 óta elnöke a 32 főt számláló Bástya SE-nek, elmondása szerint a nehéz anyagi helyzet miatt évről-évre nehezebb megrendezni az emléktornát.

- Az elmúlt két esztendőben sikerült itthon tartani a vándorserleget, remélem idén sem lesz ez másképp, bár a szabadkaiak nagyon fogadkoznak, hogy 2006 után ismét hazaviszik a szép kupát. Amellett, hogy ez egy verseny, jó alkalom arra is, hogy újra találkozhassunk az ismerősökkel, barátokkal. Az elmúlt időszakban voltunk Szabadkán és Ausztriában is, ottani vendéglátóinkat természetesen meghívtuk a mai összejövetelre is, aminek örömmel tettek eleget. Sajnos anyagi forrásaink nagyon szűkösek, jómagam jövőre már nem tudok elnöki teendőimnek eleget tenni, a májusban lejáró mandátumomat nem kívánom meghosszabbítani. Ezúton szeretnék köszönetet mondani támogatóinknak, nélkülük nem tudtuk volna ilyen színvonalasan megrendezni ezt az emlékversenyt.

Összesen 62 versenyző mérettette meg magát a délelőtt folyamán, a vándorkupát végül sikerült ismét itthon tartania a pápaiaknak, sorozatban harmadszor. A napot tombolasorsolás zárta.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!