Jobbikos sajtótájékoztató az elmúlt hónapok munkájáról


2010-12-22 10:19:10  | cikk: Tóth Tamara  | 


Az elmúlt két hónap képviselőtestületi munkájáról számolt be Erőss Bulcsú, a Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselője sajtótájékoztató keretében. Mint mondta, a választópolgárokat szeretné tájékoztatni a Jobbik MM által támogatott vagy nem támogatott döntésekről.
Kiemelte a vízdíj és a buszbérletek díjának emelését, melyet a Jobbik nem támogatott.
- Nem azért nem támogattam, mert gazdaságilag nem lett volna racionális alapja. Azt gondolom, és a Jobbik azon a véleményen van, hogy ne a kis embereket, ne a választópolgárokat és a kis bérből élőket-ha szabad ezt az elcsépelt, demagóg kifejezést használnom-sarcoljuk. Azt is mondtam a legutolsó testületi ülésen részt vevő Bakony Volán Zrt. vezérigazgatójának, hogy jobb lenne, ha több ellenőr lenne a pápai helyi járatokon-fogalmazott a képviselő.
A vízmű díjakról azt mondta, minden évben január elsejét azzal kezdeni, hogy mindig emelünk, nem egy jó üzenet. Erőss Bulcsú hozzátette, őt azért küldték oda a választópolgárok, hogy őket képviselje, még akkor is, ha ez Pápa Város Önkormányzatának többletkiadást jelentene. Emellett beszámolt az építményadó, a helyi idegenforgalmi adó jövő évi növekedéséről is. 
– A 400 forintos idegenforgalmi adót nem szavaztam meg. Nem azért, mert nem értenék vele egyet. Azt gondolom, hogy nem szerencsés az, ha Pápa városa ilyen mértékkel él, hiszen nem mondhatjuk magunkat turisztikai központnak.
A képviselő végül beszámolt a legutóbbi beterjesztéséről is a felterjesztési joggal kapcsolatban, amelyet a fideszes többség leszavazott, így nem került napirendi javaslatra. Erőss Bulcsú a médián keresztül kéri a választópolgárokat - pártállástól függetlenül -, hogy éljenek azzal a lehetőségükkel, hogy a testületi üléseken részt vehetnek. Nézzék meg, hogyan dolgoznak azok az emberek, akiket ők juttattak oda, hogy képviseljék őket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!