Idősek Klubjának karácsonya


2010-12-21 16:08:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idősek Klubjának karácsonya főképe
Az Egyesített Szociális Intézmények Árok Utcai Idősek Klubja ma tartotta karácsonyi ünnepségét. A délután a Tarczy Lajos Általános Iskola 8/a osztályának ünnepi műsorával indult, majd Stengerné Borbély Valéria részlegvezető szólt a megjelentekhez.
- Hiszem, hogy a mi kis közösségünk az összetartozást, a segítségnyújtást hivatott szolgálni. Éppen ezért a mai napon a karácsony mellett az időseket is szeretnénk megünnepelni, így ez a nap kicsit róluk is szól. Az intézményben dolgozók egy rövid kis műsort adnak majd elő, melynek címe A fenyő ünnepe, emellett rövid versekkel is szeretnénk kellemes perceket szerezni a hozzánk ellátogatóknak.
A részlegvezető elmondta, sok munkával telt az idei esztendő, megtörtént az épület felújítása, festése. Az Időskorúak Gondozóházában 25-en laknak, az Idősek Klubja 43 fővel működik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!