Ha Szany, akkor Chelsea FC Pápa - Újratöltve


2010-12-21 14:00:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ha Szany, akkor Chelsea FC Pápa - Újratöltve főképe
Múlt hétvégén harmadik alkalommal rendezték meg Szanyban az Agitáta Kupát, melyen a hagyományoknak megfelelően, ezúttal is 25 csapat vett részt. A nevező 25 együttes négy megyét – Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas – képviselt. A pápai csapatok közül részt vett a tornán az eddigi mindkét kiírást megnyerő Chelsea, a városi kispályás bajnoka a Kiliáni Ördögök és az Aqua Sport is, mindhárom csapat esélyesként vágott neki a küzdelmeknek. Nem is okoztak csalódást, mindegyik alakulat csoportelsőként jutott a legjobb 10 csapat közé, ahol ismét két 5-ös csoport következett. Innen a körbeverés miatt a rosszabb gólkülönbség folytán a Kiliáni Ördögök búcsúztak a további küzdelmektől. A második csoportban a Chelsea és a Mihályi jutott a legjobb négy közé. Az elődöntőből a Chelsea egy végig kiélezett és kiegyenlített mérkőzésen végül hétméteresekkel bizonyult jobbnak a Sibaris csapatánál, a másik ágról a Camorra biztosította be a helyét a fináléban. A döntőben a Chelsea csapata magabiztos játékot nyújtva 2-1-re győzte le Mihályit, így továbbra is a pápai csapat az egyetlen győztes az Agitáta Kupa történetében.
Kun Gábor a Chelsea csapatvezetője elmondta, az idei volt a legnehezebb a három győzelmük közül.
- A mostani kupa volt a legszínvonalasabb, 7-8 csapat is esélyes volt a végső győzelemre. Az első csoportból viszonylag simán jutottunk tovább, a második ötösben aztán már nagyon meg kellett izzadnunk azért, hogy ismét az aranyért küzdhessünk. A döntőben a csoportban megismert Mihályit magabiztosan játszva győztük le (a csoportban is a Chelsea nyert 1-0-ra). Az egész csapatra nagyon büszke vagyok, Szalai Artúrt pedig szeretném külön kiemelni, hiszen fantasztikusan játszott végig az egész tornán, remélem formája kitart a további teremtornákra is. Szeretném megköszönni Svecz Edvárdnak, hogy kisegített minket, az ő jó játéka is kellett a címvédéshez.
A csapatot alkották: Kun Gábor, Szilágyi Balázs, Kalcsó Gábor, Szalai Artúr, Szalai Gábor, Csuti Balázs, Svecz Edvárd, Kiszlinger Balázs.
A 2010-es esztendőt Zircen zárjuk a Szilveszter Kupán, míg 2011-ben Csótra és Győrbe is címvédőként utazunk. Szeretnénk minél több teremtornára eljutni és természetesen mindenhol eredményesen szerepelni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!