Aranyvasárnapi programok a Kossuth utcán


2010-12-19 11:46:32  | cikk: mo  | 


Aranyvasárnapi programok a Kossuth utcán főképe
A havas járdák igazi téli, karácsonyi hangulatot varázsoltak a belváros utcáira. A Kossuth utcán is meg-megálltak a járókelők, hogy együtt gyújthassák meg az adventi koszorú negyedik gyertyáját dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselővel ma délelőtt. Az aranyvasárnapi program különösen a gyermekek számára volt kedves, hiszen ezúttal a Pegazus Színház művészei gondoskodtak a vidám hangulatról. A színészek a gyermekeket bevonva, sok-sok játékkal mutatták be, milyen is az igazi karácsonyi készülődés  és persze nem maradhatott el a pásztorjáték valamint a Csacsogányok ünnepi koncertje sem. 

Az adventi programsorozat ezzel véget ért. A szervezők, a Jókai Mór Művelődési Központ, Pápa Város Önkormányzata és a fellépő művészek, amatőr csoportok, gyermekek így kívánnak mindenkinek áldott, boldog karácsonyt!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!