Versenyszurkolás a szombati kézilabdameccsen


2009-10-15 17:26:08  | cikk:  | 


A Bakonyerdő Elmax Vasas SE vezetősége október 17-én 15:30 perctől versenyszurkolást rendez az utánpótláscsapat kézilabdázóinak részére. A szurkolás kisebb csapatokban zajlik majd, melyet egy 3-4 fős zsűri fog a mérkőzés végeztével pontozni. A szurkolók beöltözhetnek egyenruhába, készíthetnek csapatindulót illetve egyéb szurkolóeszközt is használhatnak a minél hatásosabb buzdításhoz. Az első három helyezett nyereményben részesül.

A versenyszurkolás célja:

- ismertté tenni illetve megerősíteni Pápán a kézilabdát, ezáltal a klubot
- megismertetni a fiatalokkal a szurkolás élményét

- Egy mérkőzés végkimenetele a technikai és taktikai felkészültség mellett nagyban múlik a csapat megfelelő buzdításán, ez a támogatás nagyban hozzájárulhat a Bakonyerdő Elmax Vasas SE sikeres szerepléséhez.

További információ a kezdeményezéssel kapcsolatban Horváth Anitától kérhető a 06-30/564-7892-es telefonszámon, valamint a hanacra@gmail.com e-mail címen.

A pápai csapat az NB II következő fordulójában hazai pályán a Komárommal csap össze 16 órától, az ifjúságiak mérkőzése 18 órakor veszi kezdetét.

Haraszti Gábor

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!