Futsal: A megyei döntőről is továbbjutott a PGSZKI


2010-12-14 13:48:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Futsal: A megyei döntőről is továbbjutott a PGSZKI főképe
A Pápai Gazdasági Szakképző Iskola futsal csapata december 2-án, a városi tornán elért első helyezésével vívta ki a további szereplést. A veszprémi hatcsapatos megyein a továbbjutott csapatokat két 3-as csoportba sorsolták. Pődör Ákos csapata előbb a várpalotai Faller Jenő Szakképző Iskola alakulatával mérkőzött meg, a mérkőzésen a pápaiak 4-2-re diadalmaskodtak. A mieink gólgyártása itt még nem ért véget, hiszen Balatonalmádi következett, a kéttannyelvű gimnáziumot 5-0-ra ütötték ki, ami azt jelentette, hogy készülhettek a Vetési Albert Gimnázium elleni döntő összecsapásra. A PGSZKI igencsak megizzadt az utolsó meccsen, hiszen a 2-2-vel végződő rendes játékidőt követően büntetők következhettek, amelyben a pápaiak koncentráltak jobban, 6-5-re nyerték a meccset és ezzel a tornát is. Az országos döntőt január 22-én Békéscsabán rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!