Ünnepváró ajándékozás a PELC-nél


2010-12-13 18:26:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ünnepváró ajándékozás a PELC-nél főképe
Mintegy 240 gyermek gyűlt össze a Városi Sportcsarnokban, ahol a Pápai Egyesített Labdarúgó Club a Mikulás segítségével ajándékcsomagokat adott át az egyesület tagjainak.
- Az év folyamán nagyon sokat kaptunk tőletek, szeretnénk ezt ezzel a kis ajándékkal viszonozni – fogalmazott Lantai Balázs, a PELC ügyvezető igazgatója.
Györkös Béláné technikai vezető elmondta, hogy az előkészítő korcsoportok (2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005) és az a hét városi óvoda legkisebbjei kaptak meghívást, ahol jó ideje edzéseket vezényelnek a PELC trénerei.
A szervezők külön köszönik a szponzorok és Pápa Város Önkormányzatának segítségét, hiszen nélkülük nem tudtak volna mosolyt csalni a jövő nagy reménységeinek arcára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!