Beindult a pápai tollasszezon


2010-12-13 08:39:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Beindult a pápai tollasszezon főképe
A szokásoknak megfelelően a Weöres Iskola tornaterme adott otthont a Pápa és környéke tollaslabda bajnokságnak. A legnépesebb mezőny az általános iskolásoknál gyűlt össze, a Weöres mellett az Erkel Iskola, a Türr István Gimnázium és Nemesszalók versenyzői is ütőt ragadtak.

- Néhány meglepetéstől eltekintve a papírforma eredmények születtek – mondta Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke. Úgy tűnik, a középiskolásokat nehéz rávenni az indulásra két intézményből (PGSZKI, Türr), számonként 1-2 induló nevezett, az általános iskolás korosztály körében viszont továbbra is népszerű a tollaslabda, jól mutatja, hogy egyes kategóriákban 8-10 versenyzővel számolhattunk.

Mozgalmas időszak előtt állnak a pápai versenyzők, hiszen január 8-án a megyei-, január 29-én a területi döntőt rendezik, nem is beszélve a február végi pápai D kategóriás versenyről és a márciusi országos fináléról, melyet Salgótarjánban rendeznek.

A részletes eredményeket IDE kattintva tekinthetik meg!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!