Együtt énekeltek advent alkalmából


2010-12-12 20:39:42  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Együtt énekeltek advent alkalmából főképe
A város zenei életére jellemző az a baráti összefogás, hogy jeles események alkalmával közösen szerepelnek a kórusok, így ma este a városi felnőtt énekkarok közös adventi koncertjétől zengett a Református templom. 17 órakor Pápa zeneszerető és értő közönségével megteltek a padok, majd egymás után csendültek fel az ismert adventi dalok, könnyűzenei klasszikusok, népdalok és az alkalomra írt többszólamú kórusművek. A rendezvényen hat kórus, a Bárdos Lajos Vegyeskar, az Erkel Kórus, az Éneklő Szülők Kara, a Nyugdíjas Énekkar, a Szent Cecília Kórus és a Szent István Kórus énekelt szívhez szóló műveket advent valódi hangulatára hangolva a jelenlévők szívét. A koncert szép példája a zene közösségformáló erejének.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!