„Gyertyafény, szép remény...” - ezüstvasárnapi programok a Kossuth utcán


2010-12-12 11:28:23  | cikk: mo  | 


„Gyertyafény, szép remény...” - ezüstvasárnapi programok a Kossuth utcán főképe
„Gyertyafény, szép remény...” címmel szervezte meg ezüstvasárnapi programját a Jókai Mór Művelődési Központ a Kossuth utcán ma délelőtt. A színpadi produkciók sorát a Tapolcafői Forrás Népdalkör karácsonyi műsora nyitotta. A népdalkör összeállítása után Péntek Árpád önkormányzati képviselő gyújtotta meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját. Az ezüstvasárnapi műsorban fellépett a Nyugdíjas Egyesület Kórusa, a JMK Tücsök Népzenekar, a Citera együttes, a JMK Vadvirág néptáncegyüttes, a Türr Gimnázium kamarakórusa és a Munkácsy Zenestúdió.

Míg a színpadi fellépők karácsonyi dalokkal szórakoztatták a járókelőket, addig a volt Márvány presszóban kézműves játszóház várta az ügyes kezű gyermekeket. Holnap folytatódik a programsorozat.

A következő héten, hétköznaponként a Pápán tanuló külföldi diákok is bemutatkoznak karácsonyváró műsorukkal a Kossuth utcán. Aranyvasárnap a Pegazus Színház produkciója csalogatja az érdeklődőket a belváros sétálóutcájára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!