A JMK Kamarazenekar adventi koncertje


2010-12-11 20:17:08  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A JMK Kamarazenekar adventi koncertje főképe
Adventi koncertet adott ma a Pápai Református Kollégium dísztermében a Jókai Mór Művelődési Központ Kamarazenekara. A helyszínválasztás tudatos volt a szervezők részéről, hiszen a kis díszterem remek akusztikával rendelkezik és a nézőközönség is kényelmesen elfér. Az idei adventi koncertre főleg barokk zeneszerzők, Vivaldi és Johann Sebastian Bach műveit választotta Nagy Tibor karnagy. A színes műsor az adventi hangulathoz illően Vivaldi D-dúr concerto- jával kezdődött, majd Paradis Siciliamo- ját hallhatta a közönség, ezt egy Bach h-moll szvit követett. Pachelbell Kánonjára minden láb megmozdult a székek alatt, a koncert végül a Karácsonyi dalok vonószenekara után Vivaldi d-moll concerto grosso- jával zárult. A Kamarazenekar nem áll le év végén sem a munkával, a művészek már a februári farsangi koncertjükre készülnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!