Bosszantó vereséget szenvedtek kéziseink


2010-12-11 18:56:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bosszantó vereséget szenvedtek kéziseink főképe
Idei utolsó fellépésén a Bakonyerdő Pápa a Georgikon DSE csapatát fogadta a Városi Sportcsarnokban az NB II-es kézilabda bajnokság 14. játéknapján. Két egymást követő idegenbeli vereség után Poór Tamás csapata szeretett volna győzelemmel búcsúzni az évtől, ehhez viszont a sérült Szabó Tamás nélkül le kellett volna győzni a tabella ötödik helyén álló keszthelyieket. A mérkőzés kezdődobását Koncz Sándor végezte el. Takács Balázs kezdte meg a gólgyártás, a csapatok fej-fej mellett haladtak egy darabig, igaz gólzáporral egyik gárda sem kényeztette el a nézőket (10. perc 4-6). Negyed óra játék után kettős emberelőnyben megléptek a vendégek, Poór mesternek időt is kellett kérnie, hiszen a 20. percre az addigi legnagyobb különbség alakult ki a csapatok között (6-12). A hazaiak részéről Takács Balázs próbált színt vinni a meccsbe, a pápai irányító zsinórban három gólt is jegyzett, ám ez is kevésnek bizonyult az első félidőben (11-15). Fordulást követően is őrizte előnyét a Georgikon, 14-18-nál esély látszott a felzárkózásra – Bakos kapus három ziccert is hárított – támadásainkat azonban nem sikerült góllal befejezni (40. perc 17-21). A második félidő közepére összekapták magukat a fiúk és Harcos góljával sikerült kiegyenlíteni (21-21), a vendégek mestere időt is kért. Tíz minutummal a vége előtt kisebb dulakodás alakult ki a pályán és a játéktér mellett is, előbb Róth Gábort intézte el az egyik vendégjátékos, amiért jogosan megkapta a pirosat, amit az ellenfél edzője a játékvezetőn kért számon. Kiss György többször is meglökte a sípmestert és csak nehezen sikerült megfékezni a magáról megfeledkező trénert. A közjáték után Takács hetesével megint döntetlen volt az állás (26-26), ám csak futottunk a piros mezesek után, a vezetést nem sikerült megszerezni. 27-28-nál Poór Tamás ismét időt kért, ám ez sem segített, a bajnokit Illés Dávid gólja döntötte el, 28-29-re nyertek a vendégek.

Poór Tamás: A mai mérkőzésen is megmutatkozott, hogy nincs igazi átlövőnk és védekezésben is keveset nyújtottunk. Szakács Dániel és Reizinger Szabolcs összeszokatlansága megint rányomta a bélyegét az első félidőre, sajnos nagyon szűkös a keret, így variációs lehetőségeink sincsenek. Jól fog jönni a szünet, mindenkinek el kell gondolkodnia a folytatásról, mert ez a másodosztályhoz kevés. Egyelőre nem látom a kiutat, több edzésre és fejbeli változásokra van szükség.

A Bakonyerdő gólszerzői:
Takács Balázs 16
Reizinger Szabolcs 4
Kapcsándi Zsolt 2
Róth Gábor 2
Kondor János, Harcos Bertalan, Sarus Ferenc, Szakács Dániel 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!