Noszlopé a Szent István kupa


2010-12-11 13:01:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Noszlopé a Szent István kupa főképe
A házigazda Szent István Iskola mellett Vaszar, Noszlop, a Türr Gimnázium és Szany harmadik korcsoportos tanulói kaptak meghívást a 19. alkalommal kiírt kupára. A délelőttöt végül veretlenül a noszlopiak nyerték, a házigazdák sajnos idén lecsúsztak a dobogóról. Szabó Sándor testnevelő az eredményhirdetés után elmondta, a csapatsorrend tükrözi a jelenlegi erőviszonyokat, Noszlop megérdemelten hódította el a vándorkupát, de a helyezéseken túl ezen a napon a jó hangulat és a sportszerű játék játszotta a főszerepet. A labdarúgó mérkőzéseket követően háromcsapatos kosárlabda tornát rendeztek a Szent István, Szany és a Türr lánycsapataiank részvételével.

Eredmények:

Szent István – Szany 1-1
Türr – Vaszar 1-0
Szany – Noszlop 0-3
Szent István – Vaszar 1-3
Noszlop – Türr 1-0
Vaszar – Szany 2-1
Noszlop – Szent István 4-0
Szany – Türr 1-4
Vaszar – Noszlop 0-0
Türr – Szent István 1-1

Végeredmény:

1. Német Nemzetiségi Általános Iskola, Noszlop
2. Türr István Gimnázium
3. Ihász Gábor Általános Iskola, Vaszar
4. Szent István Római Katolikus Általános Iskola
5. Szent Anna Katolikus Általános Iskola, Szany

A gólkirály szétlövést követően Erdösi Bence lett (Türr) három találattal, a rendező iskola legjobb játékosának Hardi Dávidot választották.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!