Gyermekfellépők a Kossuth utcán


2010-12-10 11:40:54  | cikk: mo  | fotó: Mike László+Édl Kris  | 


Gyermekfellépők a Kossuth utcán főképe
Hétköznap sem maradt ünnepi hangulat nélkül a Kossuth utca. Szinte minden nap gyermekcsoportok karácsonyi műsora töltötte be a belvárost. Az adventi hetekben minden oktatási intézmény egy-egy gyermekcsoporttal képviselteti magát az ünnepi programokon. Ezen a héten advent-köszöntő műsorral léptek fel a Szent István Római Katolikus Általános Iskola és a Tarczy Lajos Általános Iskola diákjai, de nem maradhattak ki a műsorból az ovisok sem. Karácsonyi összeállítással szerepeltek a Kossuth utca közönsége előtt a Huszár lakótelepi, a Tókerti és az Erzsébetvárosi Óvoda gyermekei. 

Az adventi programsorozat vasárnap folytatódik. A szervezők ismét egész délelőtt várják az érdeklődőket a Kossuth utcára, ahol ezüstvasárnap karácsonyi dallamok, slágerek csendülnek fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!