Adventi kézműves foglalkozás a Szikra Klubban


2010-12-09 20:57:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Adventi kézműves foglalkozás a Szikra Klubban főképe
Ma délután tartotta ez évi utolsó összejövetelét a Gyermekjóléti Szolgálat által indított Szikra Klub. A mai foglalkozás az advent és a karácsony jegyében telt, a résztvevők narancsból mécsest, ablakdíszeket, üdvözlőkártyákat és pattogatott kukoricából koszorúdíszt készítettek, amelyeket természetesen haza is vihettek.
- Az év során sokfelé ellátogattunk a klubbal. Voltunk a Bázisreptéren, a Tűzoltóságon, a Pápa Városi Televízióban és még sok más érdekes helyen, ahová ezek a gyerekek nem juthatnánk el. A Gyermekjóléti Szolgálat egyik feladata, hogy az ide tartozó gyermekek a szabadidejüket hasznosan töltsék el, ezért is szervezünk havonta egyszer ilyen jellegű délutánt- mondta el Mező Róbertné családgondozó.
Az ügyes kezű gyerekeket zsíros kenyérrel és forró teával vendégelték meg a szervezők.
A Szikra Klub következő foglalkozása januárban lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!