Liga Kupa: FTC-Lombard 4-2


2010-12-08 15:15:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mivel a továbbjutásról szőtt pápai álmok már korábban elszálltak, így tét nélküli mérkőzésen lépett pályára ma délután a Lombard a Liga Kupa C csoportjában, az ellenfél a Ferencváros együttese volt. A meccsnek a budaörsi műfüves pálya adott otthont zárt kapuk mögött, ugyanis a pálya adottságai miatt a rendőrség nem tudta kellőképpen biztosítani a helyszínt. A Lombardnál – érhető okokból - finoman szólva sem edzették túl magukat a fiúk a héten, mindössze egy edzést vezényelt Véber, kerethirdetéskor jobbára a sérülésből visszatérők illetve a szezonban kevesebb játéklehetőséghez jutók bizonyíthattak. A vendégek a Kovács V. - Bíró., Dlusztus, Tóth G., Németh M. - Takács P., Gyömbér, Rajnay - Bali, Fertea, Jovánczai sorral kezdtek, csereként Karácsony, Venczel, Germán is szóhoz jutott, míg a zöld-fehérek a Mester - Fülöp, Tutoric, Vattai, Kulcsár - Fitos, Tóth B., Vass, Jakimovski - Morales, Gárdos összetételben igyekezték minél előbb letudni kora délutáni fellépésüket. Az első félidőt követően a Fradi 2-1-re vezetett, az első találatot a 2. percben Fitos szerezte, a 37. minutumban Tóth Bence is betalált, ám Venczel révén még az első játékrész lefújása előtt szépített a Lombard. A folytatásban további két gólt rámoltak be Kovács kapujába a fővárosiak, előbb Abdi, majd Nyilasi révén, a hajrában Venczel újból eredményes volt, ami azonban csak a szépítéshez volt elég, 4-2-re a a Ferencváros nyerte a mérkőzést. Ezzel a vereséggel a pápai csapat sereghajtóként végzett csoportjában.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!