Az All Star nyerte a Dolgozó Nők Kézilabda tornáját


2010-12-08 10:13:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az All Star nyerte a Dolgozó Nők Kézilabda tornáját főképe
December első hétvégéjén második alkalommal került megrendezésre a kézilabdatorna a Városi Sportcsarnokban. A tornára három együttes nevezett, így a szervező Pápai Kézilabda Club megyei bajnokságban szereplő csapata versenyen kívüli indulóként szintén részt vett az eseményen. A négy csapat körmérkőzéses rendszerben, 2x10 perces mérkőzéseket játszott. A jó hangulatról a szurkolótáborok is gondoskodtak, hiszen családtagok, barátok, munkatársak egyaránt biztatták a csapatokat. A versenyt a díjátadó, dr. Kovács Zoltán Pápa Város polgármesterének szavai zárták, melyben megköszönte a csapatoknak a részvételt és a lelkes játékot, a szervezőknek pedig a rendezést – tudtuk meg Gerlei Zsófia sportszervezőtől.

A II. Dolgozó Nők Kézilabda Tornája végeredménye:
1. All Star
2. Homokbödöge
3. Pápa Város Önkormányzata – Egyesített Szociális Intézmények

Különdíjak:
Legjobb Kapus: Nagy Liza (All Star)
Gólkirály: Varga Zsanett (All Star) 10 gól
Legtechnikásabb játékos: Szabó Edina (Önkormányzat)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!