A Lungo Dromot támogatná a Macifész


2010-12-06 20:12:49  | cikk: mo  | 


A Lungo Dromot támogatná a Macifész főképe
Elektori nagygyűlést tartott ma délelőtt a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége (MACIFÉSZ). Az Országos Választási Bizottság ugyanis 2011. január 9-re tűzte ki a területi és az országos kisebbségi választásokat. A listaállítás határideje 2010. december 14-e.
A roma szervezet elnöke elmondta, amióta az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) létezik, mindig volt Veszprém megyei képviselő a testületben, ami nagymértékben segítette a megyei cigányság helyzetét. Kozák János elmondta azt is, a Fidesszel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően sikeres és eredményes foglalkoztatási programot vittek véghez Veszprém megyében, melynek keretében Pápán 10 főt foglalkoztatnak jelenleg is. Az elnök kérdésünkre elmondta, a települési önkormányzatokkal történő együttműködési megállapodás keretében jövőre folytatódik a foglalkoztatási program.
Az elektori nagygyűlésen arról határoztak a résztvevők, hogy a Fidesz választási szövetségesét, a Lungo Dromot támogatnák az országos és területi kisebbségi választásokon. A MACIFÉSZ elnöke azzal indokolta a döntést, hogy szervezetük programja összecseng a Fidesz kormányzati programjával, ezért kötnének együttműködési megállapodást a kormánypárt szövetségesével, a Lungo Drommal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!