Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik


2009-10-13 10:49:33  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik főképe
Sajtótájékoztatót tartott tegnap délután a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete egy pápai kávézóban. Orbán Imre pápai elnök elmondta, szeretnének korrekt és jó kapcsolatot kialakítani a médiával, s havonta sajtótájékoztató keretében beszámolni munkájukról és terveikről. Az elmúlt hónap eseményei közül kiemelte a lakossági fórumot, melyet szép számú résztvevővel tartottak meg és szólt az október 6-i megemlékezésről.
-Október 11-én Veszprémben véglegesítettük a megye hét választókerületében a jelöltek nevét, de erről novemberben fog a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos vezetése dönteni, majd november 7-én, amikor a kommunizmus áldozataira emlékezünk itt Pápán, akkor mutatjuk be a hét egyéni választókerületben indulókat - mondta. A sajtótájékoztatón az elnök szót ejtett a cigány bűnözésről is.
– A cigány bűnözést nem kimondottan a cigánysághoz kötnénk, hanem a bűnözési formához. Vannak például olyan bűncselekmények, melyek a cigánysághoz köthetőek, ilyen az idősek és a kiskorúak kirablásai, az uzsoraság és talán, ami Pápán is volt, a nagyon durva körülmények között tartott, úgynevezett rabszolgatartás. Néhány információ szerint ez az országban több helyen is előfordult már. Ezért október 17-én, 10 órától a belvárosban megemlékezünk Szögi Lajosról, akit 3 évvel ezelőtt gyilkoltak meg Olaszliszkán, majd utána felolvasom az elmúlt 20 év cigány bűnözői által elkövetett gyilkosságokat – tájékoztatta a sajtó képviselőit Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pápai elnöke.

Babos Petra


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!