Télapó itt van…


2010-12-05 17:52:15  | cikk: Tóth Tamara  | 


Hagyományos módon a Mikulás jegyében családi délutánt szervezett a Jókai Mór Művelődési Központ ma. A program 15 órakor a győri Vaskakas Bábszínház műsorával kezdődött, a színpadra varázsolt nézőtér megtelt a Mikulást váró családokkal, a színészek a Micimackó című terepasztal játékot adták elő. Az előadás közben megérkezett a Mikulás is, aki meghallgatva a kívánságokat és a szép verseket, énekeket, átadta a kiérdemelt ajándékait a jó és a rossz gyermekeknek egyaránt. 16 órától a nagyobbaknak Mikulás Vár-lak játszóház, a kisebbeknek pedig Kerekítő-ölbeli játék kezdődött a színház emeleti előterében. A kézműves asztaloknál textilből mikulás figurákat, csizmákat, origami ablakdíszeket és különböző papírdekorációkat készítettek az ügyes kezű gyermekek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!