Kung-fu: Két arany Ikrényben


2010-12-02 15:25:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kung-fu: Két arany Ikrényben főképe
November 20-án a Győr-Moson-Sopron megyei településen rendezték meg a Magyar Kung-Fu Szakszövetség hivatalos ranglista bajnokságát, amelyen a pápai Hét Csillag Egyesület három versenyzővel vett részt, light contact küzdelemben. A pápaiaknak oka nem lehet panaszra, hiszen két aranyéremmel és egy negyedik hellyel tértek haza.
- Évente több bajnokságon is megmutathatják tudásukat a versenyzőink, azonban a ranglista bajnokságot, ami a Kung-Fu Szakszövetség hivatalos válogató versenye, minden évben csak egy alkalommal rendezik meg – mondta Pintér Péter, az egyesület elnöke. Ez a megmérettetés azért számít fontos eseménynek, mert minden kategóriában csupán az az évi magyar bajnokságok első négy helyezettjét hívják meg, ily módon a versenyzők legjobbjai mérhetik össze tudásukat. A ranglista bajnokság aranyérmesei kerülnek a magyar szakszövetség hivatalos válogatott csapatába, ami aztán a nemzetközi versenyeken hivatott képviselni hazánkat. Kocsis Martin junior kategóriában, jómagam pedig felnőtt -70 kg-os kategóriában értünk el első helyezést, így mindketten megvédtük magyar bajnoki címünket. Bíró Ádám, aki tavaly került fel a felnőtt kategóriába, sérülés miatt, orvosi tanácsra nem vállalta a bronzmeccset, így neki a negyedik helyet sikerült elhozni.
Az idei év zárásaként december 18-án 18 órától karácsonyi ünnepséget tart egyesület az edzőteremben, amire minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!