Junior kosárlabda: Második lett csoportjában a házigazda Pápa


2009-10-12 17:01:58  | cikk:  | 


Junior kosárlabda: Második lett csoportjában a házigazda Pápa főképe
Vasárnap a városi Sportcsarnokban rendezték a junior korosztály országos selejtezőjét. A pápai csapat előbb Veszprémmel, majd Zalaegerszeggel mérte össze erejét. Neubauer Tamás U-17-es csapata első mérkőzésén esélyeshez méltóan meggyőző játékot bemutatva 81-40-re nyert. A fiatalok edzője csak a győzelemmel volt elégedett.

- Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, nagyobb arányban is nyerhettünk volna, sajnos kulcsembereink Horváth Attila, Szeibert Zsombor és Balogh Mihály hamar összeszedték három faultjukat, azonban így sem férhetett kétség a győzelmünkhöz.

A nap második összecsapásán a Zalaegerszeg – Veszprém találkozó kiütéses zalai diadalt hozott, 113-35-tel vonultak öltözőbe a csapatok. A felsőházba való kvalifikáció a Pápa – Zalaegerszeg meccsen dőlt el, ahol kijött a tudásbéli különbség és 99-57-es vendéggyőzelem született. A pápaiak edzője elmondta, hogy reális az eredmény, hiszen a Zala megyei csapat az első perctől kezében tartotta a mérkőzést. Az eredmények alapján a pápai kosarasok a középcsoportban folytatják a küzdelmeket, a sorsolás ezen a héten tartják.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!