A PGSZKI az idei középiskolás futsalbajnok


2010-12-02 14:54:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A PGSZKI az idei középiskolás futsalbajnok főképe
A Városi Sportcsarnokban mind az 5 középiskola futsal csapata pályára lépett, hogy körmérkőzéses rendszerben döntsék el a bajnoki cím sorsát. A legnagyobb esélyes a Petőfi Sándor Gimnázium csapata volt, hiszen Koncz János tanítványai tavaly a városi és megyei döntő megnyerése után egészen az országos döntőig meneteltek. Idén azonban új alakulat készülhet a december 11-ei veszprémi megyei fináléra, ugyanis a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola jobb gólarányának köszönhetően elhódította az első helyet. Pődör Ákos a győztes csapat edzője elmondta, hogy elégedett a fiúkkal, mivel maximális koncentráció mellett, nagy alázattal játszották végig a meccseket.
- A helyzetkihasználásunkra sem lehet panasz, összesen 21 találatot jegyeztünk. Örülök, hogy sikerült továbbjutnunk a megyei döntőre, az ottani mezőnyt nem ismerem, a lényeg, hogy a gyerekek örömöt leljenek a játékban és igazi csapatként működjenek.

Eredmények:

Acsády – PGSZKI 0-8
Petőfi – Türr 3-0
Református – Acsády 1-2
PGSZKI – Petőfi 1-2
Református – Türr 3-2
Acsády – Petőfi 2-1
PGSZKI – Református 5-1
Türr – Acsády 2-4
Petőfi – Református 2-1
Türr – PGSZKI 2-7

A torna végeredménye:
1. PGSZKI
2. Petőfi
3. Acsády
4. Református
5 .Türr

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!