Vereség a Liga Kupában


2010-12-01 15:50:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Vereség a Liga Kupában főképe
A Lombard Pápa a kupasorozat 5. fordulójában szakadó hóesésben a Szombathelyi Haladás együttesét látta vendégül a Perutz stadion műfüves pályáján. Mindkét csapatban az eddig kevesebb lehetőséghez jutó labdarúgók jutottak szóhoz, a mieink a Kovács, Németh, Dlusztus, Bíró, Tóth, Venczel, Zulevs, Somogyi, Jovánczai, Germán, Bali összetételben várták Kovács játékvezető kezdő sípszavát, míg a Szombathely a Mursits - Csontos, Nagy B., Nagy Z., Devecseri - Iszlai - Rácz, Rajos, Enescu, Lattenstein - Simon összetételben lépett pályára. Már a 4. percben megszületett a mérkőzés első találata, egy vendég labdavesztés után Jovánczai hozta kihagyhatatlan helyzetbe Balit, aki két méterről a kapuba talált 1-0. A 10. percben egyenlített a Hali, egy kipattanót Rácz tekert a kapu bal oldalába 1-1. Az első játékrész hajrájában két találat is született, előbb egy kapu előtti kavarodás után Tóth Gábor lőtte be Mursits hóna alatt a hálóba a játékszert 2-1, majd szinte a középkezdésből eaglizált Aczél Zoltán csapata: Enescu szögelét alaposan elnézte Kovács, Lattenstein pedig köszönte a lehetőséget 2-2. Fordulás után egyik kapu sem forgott veszélyben egészen a 65. percig, ekkor Csontos bal oldali beadását Simon Attila fejelte a kapuba, kialakítva a 3-2-es végeredményt. Az irreális időjárási körülmények között lejátszott meccsen a szerencsésebbik csapat gazdagodott három ponttal. A Lombardnál két román próbajátékos is pályára lépett a második félidőben, Dorin és Marin sorsáról később dönt a vezetőség.
A találkozó lefújását követően szerettük volna Véber György véleményét kikérni a találkozóval kapcsolatban, megkeresésünket a pápaiak vezetőedzője azonban elhárította, újfent nem kívánt nyilatkozni, ennek okára pedig nem tért ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!