Pénzintézet gyűjtött játékokat a kórháznak


2010-11-30 17:55:08  | cikk: mo  | 


Pénzintézet gyűjtött játékokat a kórháznak főképe
Két doboz gyermekjátékot kapott ma délután a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya. A plüssfigurákat, kártyajátékokat, társasjátékokat, könyveket tartalmazó adományt az egyik kereskedelmi bank fiókvezetőjétől, Rozsnyai Lászlónétól vehette át dr. Bilinszky Zsuzsanna főorvos és dr. Vörös Ibolya főigazgató. A bank országos akció keretében 22 fiókban gyűjtött gyermekjátékokat 22 kórház gyermekosztálya számára, hogy így járuljon hozzá a kis betegek mihamarabbi gyógyulásához. A pápai kórháznak szánt mintegy 138 db gyermekjátékot a pénzintézet veszprémi fiókja gyűjtötte össze. Rozsnyai Lászlóné elmondta, az ünnepek alatt még hosszabbnak tűnik a kórházban eltöltött idő, és még nehezebb elviselni a vizsgálatok okozta kellemetlenségeket. Ezért szerveződött ez a gyűjtőakció, hogy még karácsony előtt minél több beteg gyermek arcára csalhassanak mosolyt, hozzájárulva felépülésükhöz – tette hozzá a pápai fiókvezető. 
Dr. Vörös Ibolya főigazgató nagy örömmel fogadta az adományt. Elmondta, az ilyen és ehhez hasonló felajánlás mindig jókor érkezik, szűkös helyzetükben a fennmaradáshoz szükséges költségeket kigazdálkodják, de erre már nem jutna forrás. 

Az ország egyik legnagyobb bankja nem először lepi meg ajándékával a pápai kórházat. A pénzintézet 2007-ben szórakoztató gyermekprogrammal járult hozzá a kis betegek gyógyulásához.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!