Civil szervezetet alapítottak a jobbikos képviselők


2010-11-29 18:04:45  | cikk: mo  | 


Civil szervezetet alapítottak a jobbikos képviselők főképe
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy 2010. november 18-án megalakult a Pápaiak a Nemzetért Egyesület, mely a történelmi hagyományok, a kultúra és a művészetek felkarolását tűzte ki célul. Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő azt hangsúlyozta, a politikamentes szervezet megpróbál olyan témák mellé állni, amelyekkel az oktatási intézmények kevésbé foglalkoznak. Közéleti és társadalmi rendezvényeket szerveznének, megszólítanák a pápai helytörténészeket és a néphagyomány továbbörökítőinek egyes képviselőit – tette hozzá Erőss Bulcsú. A képviselő elmondta, a civil szervezetnek jelenleg 13 tagja van, elnöke Sokorai László, az őszi önkormányzati választások alkalmával jobbikos képviseletben induló önkormányzati képviselőjelölt. 
Az önkormányzati képviselő visszautalt egy az elmúlt hetekben tartott sajtótájékoztatójukra, melynek alkalmával a Sárkány utcában kialakult forgalmi helyzetről számoltak be. Ezzel kapcsolatban elmondta, az árufeltöltő kamionok éjszakánként két alkalommal hajtanak be az utcába. Véleménye szerint csökkent a kamionforgalom a sajtótájékoztató óta. Azonban hozzátette, a gépjárművel érkező vásárlók ugyanúgy keresztülhajtanak az utcán, a tiltótábla ellenére. Erőss Bulcsú kiemelte azt is, tudomásukra jutott, hogy az érintett terület egy része magánterület, így az arra közlekedők ezzel kapcsolatban is szabálysértést követnek el – állítja a jobbikos képviselő.   
Erőss Bulcsú egy rendezvényre is felhívta a figyelmet. Elmondta, december 5-én a Wass Albert kőnél emlékeznek meg a hat évvel ezelőtti népszavazásról.   
A sajtótájékoztatón Orbán Imre helyi elnök, a megyei közgyűlés tagja a Jobbik megyei közgyűlésben végzett munkájáról adott tájékoztatást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!