A 12-es Színkör idei utolsó foglalkozása


2010-11-28 18:17:59  | cikk: Babos Petra  | 


Nyolc évvel ezelőtt a nyári Művésztelep alkotóiból, - akik szám szerint 12-en voltak- állt össze a 12-es Színkör. Minden hónap utolsó szombatján a Somogyi József Galériában tartja soron következő összejövetelét a Jókai Mór Művelődési Központ Művészklubja, a 12-es Színkör, melyet Borbély Lajos művésztanár alapított.
- Minden évben más-más témakört jelölünk ki és azokat rajzoljuk, illetve festjük meg. Egyik évben zenészeket vettünk ceruzavégre, idén pedig híres pápai sportolók kerültek a rajztáblára. A mai alkalomra Csapó Lászlót, a Pápai Sakkszövetség elnökét kértem fel modellnek- mondta el Borbély Lajos.
A közeljövőben híres pápai képzőművészek fognak modellt ülni a 12-es Színkör tagjainak. A részvétel teljesen ingyenes, mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné képzőművész tehetségét továbbfejleszteni. A következő találkozó január utolsó szombatján lesz.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!