Utolsó őszi meccsén is veretlen maradt a Lombard II


2010-11-28 09:59:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Utolsó őszi meccsén is veretlen maradt a Lombard II főképe
A Büki TK elleni 2-1-es idegenbeli győzelemmel az élen zárta az NB III-as labdarúgó bajnokságot Nagy Mihály csapata. A 9. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a vendégek a Kovács – Nagy (Bali), Domján, Karácsony, Borsos – Venczel, Fűzfa, Kiss R. (Kaszás) – Germán, Somogyi, Csepregi (Megyesi P.) összetételben léptek pályára. A hazai csapat azonnal „nekiugrott” a listavezetőnek, de a vendégek átvették a játék irányítását és a 28’- ben Venczel lövésével megszerezték a vezetést. A 31’-ben elaludt a teljes vendég védelem és Molnár kiegyenlített. A második félidőben nagy fölényben játszott a Lombard II, sorra dolgozta ki a nagyobbnál – nagyobb helyzeteket, de azok ki is maradtak. A 77’-ben Venczel szabadrúgását Fűzfa fejelte kapura, a kapus még bravúrral védett, de a kipattanó labdát Fűzfa a kapuba vágta. Kitűnő iramú, jó mérkőzésen nyert a Lombard II, amit a vendégvédők első félidei bizonytalankodása tett szorosabbá.
Bük – Lombard II  1 – 2 (1-1) G: Molnár ill. Venczel, Fűzfa
Jó: Borsos, Venczel, Somogyi, Bali
Nagy Mihály: - Kétszer kellet átalakítani a védelmünket, amire eddig még nem volt példa. Nehéz mérkőzést nyertünk meg, amin nagy pozitívum, hogy Nagy Sanyi visszatért. Büszkék lehetünk a gyerekekre, hogy ilyen sorozatot produkáltak, másfél év alatt felnőttekké váltak. A mérkőzés utáni bulin pedig bizonyították, hogy más „fronton” is helyt tudnak állni.
Az NB III-as bajnokság élmezőnyének állása:
1. Lombard II 41 pont
2. Sopron 32
3. Hévíz FC 31
4. MTE 1904 26
5. ZTE II 25

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!