Újabb nehéz mérkőzés előtt a Lombard


2010-11-25 20:37:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb nehéz mérkőzés előtt a Lombard főképe
Két, múlt héten csalódást keltő eredményt elérő csapat néz egymással farkasszemet a Monicomp Liga tavaszi menetelésének első előrehozott mérkőzésén pénteken 17 órától. A Lombard Pápa egy zöld-fehér ötössel ballagott az öltözőbe, míg a Debrecen a Haladástól kapott három gombócot. Az Újpest elleni kupavereség, az MTK és a Ferencváros elleni bajnoki fiaskó után mindenki játékbeli javulást vár Véberéktől, ami a támadásra és védekezésre is hatványozottan igaz. Rossz hír, hogy Marics, Rebryk és Heffler is maródi, visszatérhet viszont Takács Péter. A másik oldalon Farkas Balázs, Dajan Simac és Kulcsár Tamás régóta sérült, Szakály Péter és Yannick szereplése is kérdéses.

Véber György: Hazai pályán játszunk a Debrecennel, és viccesen azt is mondhatnám, hogy viszonylag könnyű helyzetben vagyunk, mert csak le kell másolnunk azt a játékot, amelyet a Haladás nyújtott a hét végén a bajnok ellen. A Loki technikás embereit féken kell tartanunk. Hazai pályán nem vagyunk esélytelenek még a győzelemre sem, és ha az utolsó meccsen a Szolnokot is legyőznénk, akkor még előrébb léphetnénk.
Herczeg András: Fontos lenne, hogy motiváltan lépjünk pályára, mert csak így van esélyünk jó eredményt elérni. Csapatszinten és egyénileg is voltak elbeszélgetések, ezért nagyon bízom a társaságban, mindenki tudja, hogy fontos lenne megszerezni a három pontot, de nem elég fogadkozni, jó hozzáállással kell pályára lépnünk Pápán. Legyen meg az elszántság, a tűz a csapatban, mert csak így lehet jól futballozni.
A várható összeállítások:
Lombard: Szűcs L. - Tóth G., Farkas A., Supic, Németh M. - Quintero, Gyömbér, Tóth N. - Abwo, Jovánczai, Bárányos
DVSC: Malinauskas - Nagy Z., Komlósi, Mijadinoski, Laczkó - Bódi, Czvitkovics, Varga J., Szakály P. - Kabát, Coulibaly
A mérkőzést Vad II István vezeti, két segítője Ring György és Butkai Zsolt lesz.

(magyarhirlap.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!