A legeredményesebb sportvezetőket díjazták


2010-11-25 20:01:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A legeredményesebb sportvezetőket díjazták főképe
Pápa Város Önkormányzata és a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás a korábbi évekhez hasonlóan idén is jutalomban részesítette a város legsikeresebb sportvezetőit. 2010-ben a térség fiataljai 27 sportágból választhatták ki a hozzájuk legközelebb állót, a legnépszerűbb idén is a labdarúgás lett, ahol 35 felnőtt-, 36 utánpótlás- valamint 25 kispályás csapat versenyzett a különböző bajnokságokban. Diákolimpiai szinten is az elsők között találhatjuk a labdarúgást, de az atlétika is sok fiatalt mozgat meg. Tömegsportban a teke is népszerű, négy osztályban 45 csapat méretteti meg magát hétről-hétre. A legeredményesebb ágak között az erőemelést, a thai-bokszot, a judót, az íjászatot, a tollaslabdát és a lovaglást találjuk, hiszen az országos bajnokságokban ezeken a versenyeken szerezték a sportolók a legtöbb dobogós helyezést. A sportvezetők, felkészítők munkáját a Perutz Stadion különtermében dr. Kovács Zoltán polgármester köszönte meg, aki emellett a sportot is érintő közeljövőbeli beruházásokat is felvázolta.
- A tervekben nincs változás a korábban elmondottakhoz képest, egy európai uniós pályázat jóvoltából a Várkertfürdő strandrészén jövőre egy 50 méteres medence és toronyugró rendszer épül meg. A rövid távú tervek között szerepel a Türr Gimnázium átalakításakor egy tornaterem kialakítása a jelenlegi szabadtéri sportpálya helyén. A Sportcsarnok mellé egy rendezvényeket kiszolgáló melegítőcsarnokot is tervezünk, a jelenlegi teniszpályák helyére.
Az összejövetelen 34 sportvezetőt részesítettek elismerésben.
A díjazottak: Cseh László (vízilabda), Dudás Szabolcs (asztalitenisz), Eislerné Fekete Ildikó (diáksport), Györkös Béláné (labdarúgás), Gyűrűsi Gábor (labdarúgás), Harangozó Zsigmond (diáksport), Hernádi Tamás (diáksport, atlétika), Horváth András (labdarúgás), Horváth Attila (tollaslabda), Horváth István (diáksport), Horváthné Varju Annamária (kosárlabda), Jámpa Péter (tenisz), Kis Károly (atlétika), Knapp Zsolt (labdarúgás), Koncz János (diáksport), Koncz Sándor (labdarúgás), ifj. Koncz Sándor (diáksport), Kun-Szabó István (úszás), Markos László (diáksport), Máté István (labdarúgás), Németh Béla (kézilabda), Oroszvári Péter (diáksport), Pápai István (kosárlabda), Polyák István (teke), Stemmer István (atlétika), Szabó Róbert (labdarúgás), Szabó Sándor (diáksport), ifj. Szabó Sándor (duatlon, triatlon), Szepesi Mihály (labdarúgás), Sztanics Istvánné (sakk), Takács Ervin (labdarúgás), Tímár Tibor (asztalitenisz), Uhlár Tibor (diáksport) Végh József (judo).

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!