Megújult a Fenyveserdő Bölcsőde


2010-11-25 13:12:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megújult a Fenyveserdő Bölcsőde főképe
A Vajda Péter Lakótelepi bölcsőde hat csoportszobával 1979-ben épült a Nemzetközi Gyermekév alkalmából. 2009-től jelentős beruházások történtek, új szobát adtak át, teljesen megújult a tetőszerkezet, a szigetelés, két fürdőszoba, legutóbb pedig a kifestett, lejárólapozott, felújított társalgót vehette birtokba az ide járó 91 bölcsis. Berkes Béláné kollégáival maga is kivette a részét a helyiség szebbé tételéből, a bölcsődevezető Farkas Nórával és Borbély Annával a nyílászárókat csiszolta és festette.
- Hisszük és valljuk, hogy a környezet is nevel. Nem mindegy, hogy milyen kép fogadja az ide betérő szülőket és gyermekeiket. Az eredeti tervünk az volt, hogy a repedéseket, beázásokat és a megereszkedett csempét javíttatjuk ki. Ahogy azonban végeztek a munkálatokkal a szakemberek, láttuk, hogy a társalgóval és a két átadóval is valamit kezdenünk kell. Jól mutatja a korábbi állapotokat, hogy a munkák egy hónapig tartottak, és a költségek is jelentősen megnövekedtek, mindent egybevetve a beruházás 1.590.000 forintból valósult meg.
A felújított bölcsődét dr. Áldozó Tamás alpolgármester is megtekintette, aki elégedett volt a megújult intézménnyel, a lakótelep önkormányzati képviselője szerint külön gratuláció jár mindenkinek, hiszen folyamatos működés mellett zajlottak a munkák, melyek mindenkitől együttműködést és türelmet kívántak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!