Menjen vagy maradjon Véber?


2010-11-24 11:07:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Menjen vagy maradjon Véber? főképe
A Lombard Pápa vezetőedzője a Ferencváros elleni mérkőzést követően elmondta a sajtó képviselőinek, hogy a személyét ért folyamatos szurkolói gyalázkodások miatt elképzelhető, hogy télen búcsút int a Perutz Stadionnak. Véber az NB II 6. helyéről egészen az élvonal 7. helyéig tornászta fel a Lombard Pápát, ám néhány vereséget követően – főleg a B szektorból – néhány néző minősíthetetlen hangnemben szidalmazta. Az igazi szurkolók többsége a kirohanást követően több fórumon is a pápai mester mellé állt.

dodi
„Csak sikerül elüldözni az utóbbi évek egyetlen olyan edzőjét, aki elért valami eredményt a csapattal, és aki alatt JÁTÉK is volt jó pár meccsen...”

David

„Mindenki megveszi a jegyet és azt kiabál amit akar, meg amit az értelmi szintje megenged. Ezt Véber Gyurinak is tudnia kellene elfogadni, nem pedig egy sértődött kisgyereket játszania, aki néha ugyanolyan szintű fegyverhez nyúl, mint a bekiabálók. Vébernek ez a munkája..és kinek nincsenek munkahelyi problémái..csak ugye nem mindenki tud ilyen könnyen elmenekülni.”

hunter

„Véber Gyuri ne menjen, itt a helye. Focit csinált, a stílusa (viselkedése) pedig sokat konszolidálódott. Aki edzőnek, játékvezetőnek, játékosnak áll, számoljon vele, hogy az anyázással is szembe kell néznie. (Biztos, hogy szarul esik, de a szurkolói(?) kultúra(?) sajnos évek óta ebbe az irányba halad, együtt kell vele élni.)”

Ezúttal is kíváncsiak vagyunk az Önök álláspontjára, kommentekben és az oldal jobb oldalán is lehetőségük van a véleménynyilvánításra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!