Praktikák a sikeres álláskereséshez


2010-11-22 19:01:18  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Praktikák a sikeres álláskereséshez főképe
2010 februárjában kezdődött a Pápán és környékén élő hátrányos helyzetű érdeklődők számára a Tudás-Szín-Tér projekt keretén belül az Álláskeresési tréning a Várkastélyban.
Az egynapos képzés az álláskeresési folyamat lépéseinek megtervezéséhez, gyakorlati megvalósításához nyújt segítséget. Elvégzésével a résztvevők nagyobb biztonsággal érvényesülhetnek a munkaerő-piacon, megismerkednek a munkakereséssel, elhelyezkedéssel járó teendőkkel, esetleges akadályokkal, gyakorlatban jól hasznosítható álláskeresési technikákat ismerhetnek meg, valamint az álláskereséshez, álláskeresési technikák alkalmazásához szükséges készségeket, képességeket gyakorolhatják, fejleszthetik.
- Manapság nagy a munkanélküliség, ezért egy-egy állásért meg kell harcolniuk a munkavállalóknak. A 6 órás tréning alatt az állásinformációk megismeréséről, az „öneladás” sikeres módszereiről, a jó életrajz és kísérő dokumentumok helyes megírásáról és a kommunikációról fogunk beszélgetni, s végül készítünk is egy minta életrajzot. A képzés során elsősorban a kommunikációs-, a kapcsolatteremtő-és a kezdeményezőkészséget fejlesztjük- mondta el Hanczvikli Gyuláné, pályaválasztási és álláskeresési tanácsadó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!