Ötször számoltak rá a Lombardra – Véber a távozást fontolgatja


2010-11-20 20:56:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra, Babos J  | 


Ötször számoltak rá a Lombardra – Véber a távozást fontolgatja főképe
Alaposan kitömték a Lombard Pápát a Monicomp Liga 15. fordulójában, ugyanis a Ferencváros kiütéses, ötgólos vereséget mért a mieinkre. A hazaiak a Szűcs, Tóth, Farkas, Supic, Németh, Rebryk, Gyömbér, Bárányos, Tóth, Abwo, Marics összetételben szerették volna megtörni a Fradi átkot – az eddigi hat találkozó alkalmával öt Fradi győzelem mellett egy döntetlen született – ez azonban ezen az estén sem sikerült. Rosszul indult a találkozó, Maricsot ugyanis már 10 perc után le kellett cserélni, nem sokkal később pedig megszületett a vendégek első találata. Bárányos labdavesztése után Miljkovic Schembrinek adott remek labdát, aki egy cselt követően a kapu jobb oldalába tekert 0–1. A 27. percben Heinz passzából a lesen álló Schembri ugrott ki, az asszisztens érdekes módon nem emelte a zászlaját, a máltai köszönte a lehetőséget, és 11 méterről jobb külsővel a jobb felsőbe csavart 0-2. A 40. percben a Heinz, Schembri, Miljkovic trió csinált bolondot a hátsó alakzatunkból, Miljkovic lövését még fogta Szűcs, a kipattanó Heinz elé került, aki hat méterről a bal alsó sarokba lőtt 0–3. A második félidőben sem változott a játék képe, a Fradi magabiztosan irányította a meccset és őrizte előnyét. A 75. percben tovább nőtt a különbség, előbb a csereként beálló Morales gurított a kapuba, pár perccel később Schembri pókhálózta ki a jobb felsőt 0–5. A végén Iványi befújt még egy büntetőt a Lombardnak, de ezen az estén semmi nem jött össze a mieinknek, Haber hárította Bárányos 11-esét, a Ferencváros megérdemelten vitte el a három pontot.
Véber György: Jobb volt ma a Ferencváros. A szezon kezdetekor volt egy A tervünk, szerettünk volna az élcsapatok mögé kerülni, nem sikerült, következik tehát a B terv, ami a bennmaradásért vívott harcot jelenti. A védekezésünk katasztrofális volt az első félidőben, Maric sérülése pedig egyenes következménye volt a héten történteknek, erről többet nem szeretnék mondani. Bár a 7. pozícióban zártuk az őszt, ami jó eredmény, a mérkőzésen történtek nagyon elgondolkodtattak. A hátralévő két bajnoki -és egy kupameccsen megpróbálunk nagyon jó eredményeket elérni, a személyes sorsomat illetően a január viszont egy nagy kérdőjel, megfontolom a távozás lehetőségét. A „szurkolók” közül néhányan megint minősíthetetlen dolgokat kiabáltak be, ez már nekem is sok, emellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Prukner László: Taktikailag fegyelmezetten, motiváltan játszottunk, nagyon fontos három pontot szereztünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!