Szépen fogynak a jegyek


2010-11-19 17:12:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az élő közvetítés ellenére garantáltan sokan a helyszínen kísérik majd figyelemmel a Ferencváros pápai vendégjátékát. Ma délutánig közel 500 hazai jegyet már elővételben értékesített a Lombard Pápa, emellett a Ferencvárosnak 500 belépőt küldött a klub - melyek gazdára is találtak - 400 zöld-fehér szurkoló pedig holnap a helyszínen válthatja meg jegyét a találkozóra. Nemcsak a csapatok és a szurkolók készülnek a holnapi bajnokira, mivel biztonsági szempontból kiemelt kockázatú a mérkőzés, így a szokásostól eltérően belső rendőri biztosítás is lesz a stadionban. A Lombard biztonsági szolgálatával együttműködve holnap kora estétől megközelítőleg 200 rendőr teljesít majd szolgálatot, ráadásul a Fradi 20 fős saját rendezőgárdát is küld a Perutzba. Minden bizonnyal a drukkerek jelentős része vonattal érkezik, őket - ahogy az lenni szokott - a vasútállomástól egészen a szektorukig kísérik a rend őrei - tájékoztatta lapunkat Glatz Lajos technikai vezető.
Mint megtudtuk, a stadion előtti kerékpárút és parkoló kialakítása befejeződött, így semmi sem zavarhatja meg a hazai és vendégdrukkerek zökkenőmentes bejutását.
A pénztárak holnap délelőtt 9-12 óráig lesznek nyitva, délután 14 órától lehet hozzájutni a belépőkhöz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!