Pápai éremeső a Tix Richárd emlékversenyen


2010-11-19 11:00:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai éremeső a Tix Richárd emlékversenyen főképe
November 6-án Budapesten immár 9. alkalommal rendezték meg a Magyar Seven Star Szövetség hivatalos válogatott bajnokságát, ami egyben a stílusalapító Tix Richárd emlékversenye is volt. Pápát a Mantis Kung-Fu SE képviselte, a 20 fős csapat remekül szerepelt, hiszen hat első hellyel tértek haza. Az egyesület versenyét Pintér Péter iskolavezető foglalta össze.
- Tix Richárdról azt érdemes tudni, hogy ő a Magyar Kung-Fu Szakszövetség megalapítója és Magyarországon ő kezdte el oktatni a Hét Csillag Sáska Kung-fu stílust. Tiszteletére évente megrendezik a Seven Star Mantis Országos Bajnokságot, amelyre Magyarország minden tájáról érkeznek a stílus gyakorlói. A nap folyamán 9 egyesület versenyzői léptek pástra jelentős számban. A versenyen mind formagyakorlat, mind Light Contact küzdelem kategóriában megmutathatták tudásukat gyerekek és felnőttek egyaránt. A nap végére jelentős eredménnyel, nem kevesebb, mint hat arany éremmel tértek haza a pápai versenyzők. Bíró Ádám és Karvas Eszter felnőtt férfi illetve női küzdelemben első helyen végzett, Unger Klaudia, Polgár Bence és Hoffmann Patrik gyerek küzdelem kategóriában hozhatott haza aranyérmet. Junior formagyakorlat kategóriában Kocsis Martin állt a dobogó legfelső fokára. Az aranyérmek mellett több ezüst- és bronzérmes helyezéseket is elhoztunk, a pápai versenyzők nagyon szép teljesítményt nyújtottak, elégedett vagyok mindenkivel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!