Két bajnoki, négy pápai csapat, 12 gól


2010-11-18 20:25:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Két bajnoki, négy pápai csapat, 12 gól főképe
Az U-19-es és az U-17-es pontvadászatban is presztízsmérkőzésekre került ma sor, ugyanis az azonos bajnokságban vitézkedő két-két pápai alakulat nézett egymással farkasszemet. Az ősz utolsó bajnokiján 16 órától Marton Miklós csapata a Porcelán, Magvas (’46 Szabó), Tóth, Barcza, Enyingi (’61 Kossuth), Hegyi, Árok, Szabó, Kalmár, Birkás, Kastély összetételben a Perutz műfüves pályáján a Jevgenyij Baranov által dirigált Szíjártó (’46 Takács), Horváth, Kiss, Molnár, Füzy, Páli, Somogyi (’46 Böröczky), Nagy Péter (’51 Peng), Nagy Norbert (’64 Szalay) Mészáros, Horváth gárdát fogadta. Egyenlő erők küzdelmét hozta az első negyed óra, majd a 21. percben Páli ballábas lövése utat talált a kapuba 0-1. Fél óra játék után Kalmár révén egyenlítettek az egy évvel fiatalabbak 1-1. Nem sokkal később ismét az U-19-eseknél volt az előny, miután Mészáros egy vitatható büntetőt értékesített 1-2. A félidő vége előtt nem sokkal a hétvégén az NB III-as bajnokságban győztes gólt szerző Somogyi újabb szépségdíjas találatával már kettőre nőtt a „vendégek” előnye 1-3. Fordulás után Nagy Norbert eldöntötte a három pont sorsát 1-4, Kalmár 71. percben szerzett gólja csak a szépítésre volt elég, összességében 2-4 arányban megérdemelten nyertek az U-19-esek egy feszült, olykor durva belépőktől sem mentes 90 perc során.
Marton Miklós: Elkerülhető gólokat kaptunk, ráadásul az ellenfél ajándékba kapott egy büntetőt. Sajnos többen nemrég tértek vissza sérülésükből, akik így keveset tudtak edzeni. Több volt ebben a mérkőzésben, de gratulálok a ’92-es korosztálynak.
Jevgenyij Baranov: Nem akartam presztízsmeccset ebből a találkozóból, ám néhány hete már beszédtéma volt a srácok között az öltözőben a mai meccs, érezhető volt a felfokozott várakozás. Sajnálom, hogy a végére kissé elszabadultak az indulatok, ettől függetlenül örülök a három pontnak, mindkét csapatnak gratulálok.
A nap másik rangadóján Szalai Attila U-17-es csapata Szabatin két-, Novák és Király egy-egy találatával szintén 4-2 arányban győzte le a Kálmán István edzette egy évvel fiatalabb gárdát, akinél Kisbódi és Baldauf volt eredményes.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!