Kis Manyi emlékét idézték fel a nyugdíjas egyesület rendezvényén


2010-11-16 20:20:58  | cikk: HuHa  | 


Néhány hónappal ezelőtt egy civil szervezet összejövetelén ismerhették meg Kiss Manyi életének töredékeit az érdeklődők unokaöccse és felesége előadásából. A feledhetetlen művésznő emlékét ma délután a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesületének összejövetelén idézte meg újra a Németbányán élő házaspár. Kiss Albert nem a művésznő pályafutását, sikereit próbálta a hallgatóság elé tárni, hanem azokat a személyes emlékeket, melyek Kiss Manyi magánéletét, a családjához fűződő kapcsolatát, régi nyaralásokat, a közösen eltöltött időt idézik fel.
-Kiss Manyi a színpadon, a filmvásznon tündökölt, magánéletében azonban rendkívül szerény, természetes, visszafogott volt – mesélte az előadó. A számos megélt élménnyel tarkított előadás mellett a házaspár bemutatta azt a filmet, melyet a művésznő emlékének felidézésére készítettek és régi fotókból, levelekből, dokumentumokból álló kiállítást is rögtönöztek Kiss Manyiról a nyugdíjas egyesület rendezvényén.
Kiss Alberttől megtudtuk, emlékidéző filmjükkel és személyes élményeikkel immár a tizenhatodik közösség előtt mesélnek a híres művésznőről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!