Mindennapi szemetünk - kerekasztal-beszélgetés a környezetvédelemről


2010-11-16 19:03:20  | cikk: mo  | 


Mindennapi szemetünk - kerekasztal-beszélgetés a környezetvédelemről főképe
Kerekasztal-beszélgetésre várta vendégeit a Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete ma délután. Az egyesület szerint hiánypótló rendezvény a környezetvédelem témakörében több szektor bevonásával zajlott. A „Mindennapi szemetünk” címmel megrendezett kerekasztal-beszélgetésen állami, önkormányzati és civil szervezetek, intézmények vezetői és képviselői vettek részt, többek között Kovács Attila, a Közszolg Kft. ügyvezető igazgatója, Kovács Barnabás, a győri Komszol Kft. ügyvezető igazgatója, Rádi Róbert     művelődési osztályvezető, Németh Tamás műszaki osztályvezető valamint számos vidéki polgármester.
Meizner Tibor, a szervező egyesület érdekérvényesítési munkatársa elmondta, fontosnak tartják az ehhez hasonló kerekasztal-beszélgetések megrendezését, hiszen itt együtt vannak a hatóságok és azon szervezetek, amelyek tapasztalatokkal rendelkeznek a témában. A beszélgetés alkalmával csoportmunka keretében keresték a megoldási lehetőségeket olyan problémákra, mint például a keletkező hulladék csökkentése vagy a szelektív hulladékgyűjtés kérdése. Meizner Tibor azt hangsúlyozta, a kerekasztal-beszélgetés egy sorozat része. A mai konzultáción a résztvevők kapcsolódási pontokat kerestek és együttműködési koncepciót dolgoztak ki, amelyet egy a közeljövőben szervezendő környezetvédelmi közmeghallgatáson tárnak majd az érdeklődők elé.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!