Változatos programok az Arany János programban


2010-11-14 09:02:37  | cikk: mo  | 


Változatos programok az Arany János programban főképe
A Türr István Gimnázium Arany János tehetséggondozó programjában résztvevő kollégisták számára minden hónapban egy alkalommal egész hétvégén zajló programokat szerveznek. Ezeken az alkalmakon a diákok kirándulnak, színházba mehetnek, előadásokat hallgatnak – tudtuk meg Rostáné Nagy Rózsától, a Bocsor István Kollégium vezetőjétől. Péntek este az egyik osztály például a veszprémi Petőfi Színház Anna Karenina című darabját nézte meg, míg tegnap egy másik Győrben a Leonardo Da Vinci kiállításon vehetett részt. Szombaton a kollégiumban tartózkodó Arany János programban résztvevő diákoknak Sántha Csabáné mentálhigiénés szakember tartott előadást Barátság és szerelem – Lépéspróbák egymás felé címmel, melynek keretében filmet néztek és teszteket töltöttek a fiatalok. Az előadó az emberi kapcsolatok szükségességéről beszélt közönségének, arról, hogy a barátság, a szerelem és a családi kötelék mennyire meghatározó az ember életében, a jól működő kapcsolatok testi-lelki egészségünk alapkövei.
A mai nap folyamán mind az öt érintett osztály kirándulni ment egy-egy városba, Szombathelyre, Budapestre a Terror Házába, Pozsonyba, Ceglédre és Kecskemétre valamint Szegedre.   


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!